Wachttijd verkorten

Lange wachttijden leiden vaak irritaties bij bewoners en klachten bij de gemeenten.

Wachttijd verkorten

Om de wachttijd te verkorten maken we eerst een analyse van de oorzaak van de lange wachttijden. Aan de hand van deze analyse maken we verbeteracties en voeren we deze uit. Tot slot meten we de nieuwe kortere wachttijden en krijg je tips om dit zo vast te houden.

Bewezen effectief

Het verkorten van wachttijden is misschien wel de opdracht die we het meeste hebben uitgevoerd de afgelopen 12 jaar. Keer op keer is het ons gelukt om de wachttijden zodanig te beperken dat de klachten stopten en dat het onderwerp van de agenda verdween.

Betere bereikbaarheid

Met kortere wachttijden verbeter je eigenlijk ook altijd je bereikbaarheid. Omdat mensen niet meer zo heel lang in de wacht staan, zullen ze ook minder vaak de moed opgeven en de hoorn er op gooien. Ze zullen dan ook minder vaak een tweede belpoging ondernemen. En zo zijn er nog wat meer effecten die wij ook meten en voor jou managen.

Neem contact op om de wachttijden verkorten

KC2 is lid van de NVRD.

Bel 088-5255000

Klantenfeedback

Wil je weten wat de inwoners nou echt denken van de dienstverlening?

Wij meten al dagelijks de klanttevredenheid in de afval en milieusector. Dat kunnen we ook voor jou!

Klik hier voor meer informatie

Telefooncentrale

Een Telefooncentrale die speciaal voor de afval- en milieusector is ontwikkeld. De agents handelen alle kanalen af in één omgeving. Het management ziet precies wat er gebeurt.

Klik hier voor meer informatie.

E-learning

Een unieke opleiding voor KCC medewerkers binnen de afval- en milieusector. Speciaal voor de sector ontwikkeld met talloze herkenbare praktijkvoorbeelden.

Klik hier voor meer informatie.

KCC Quickscan

Je Klantenservice verbeteren, maar waar moet je beginnen? Doe de enige Quickscan speciaal voor KCC in afval- en milieuland.

Klik hier voor meer informatie.

Stuur ons een bericht

Als je je telefoonnummer noteert in het bericht, dan bellen we je terug.

Start typing and press Enter to search