Teamleider

Heb je direct een ervaren Teamleider nodig die de afval- en milieubranche door en door kent? Geef ons een belletje en we bespreken de mogelijkheden. Wij hebben zeer ervaren medewerkers met al meer dan 10 jaar ervaring in “onze” branche.

Interim Teamleider

Zwangerschapsverlof, vervanging tijdens een ziekteperiode,

Part-time Teamleider voor onbepaalde tijd

Het vinden van een goede Teamleider voor het KCC is vaak een moeilijke taak. Het KCC is een heel specifiek onderdeel van de organisatie, waarvoor maar weinig kennis in huis is. Ook zijn er maar heel weinig schapen met 5 poten, die wel nodig zijn op die functie. Het inhuren van een Teamleider van KC2 is een goede alternatieve oplossing. KC2 levert een uitstekende teamleider die ook nog eens ondersteuning krijgt vanuit KC2 voor specifieke onderwerpen.

Uitbesteden meeluisteren

Het meeluisteren en feedback geven is een tijdsintensieve aangelegenheid die ook nog eens hoge eisen stelt aan de teamleider op het vlak van gesprekstechnieken en coachingsvaardigheden. KC2 kan deze belangrijke taak heel goed voor jouw organisatie invullen.

Uitbesteden forecasting

Het maken van een prognose van het aantal klantcontacten voor het jaar vergt wiskundige aanleg en een sterk analytisch vermogen. Hier is heel vaak winst te behalen in het leveren van een beter service level en net zo vaak ook een kostenbesparing te realiseren. KC2 heeft bewezen modellen en beschikt over big data uit de afval- en milieubranche om een betrouwbare prognose te maken.

 

Teamleider gesprek aanvragen

KC2 is lid van de NVRD.

Bel 088-5255000

Klantenfeedback

Wil je weten wat de inwoners nou echt denken van de dienstverlening?

Wij meten al dagelijks de klanttevredenheid in de afval en milieusector. Dat kunnen we ook voor jou!

Lees meer over Klantenfeedback

KCC CONTACTPLATFORM

Een platform dat speciaal voor de afval- en milieusector is ontwikkeld. De agents handelen alle kanalen af in één omgeving. Het management ziet precies wat er gebeurt.

Lees meer over het KCC Contactplatform

E-learning

Een unieke opleiding voor KCC medewerkers binnen de afval- en milieusector. Speciaal voor de sector ontwikkeld met talloze herkenbare praktijkvoorbeelden.

Lees meer over e-learning

Stuur ons een bericht

Als je je telefoonnummer noteert in het bericht, dan bellen we je terug.

Start typing and press Enter to search