Projectleider

Onze projectleiders hebben zo ongeveer alle soorten opdrachten al eens doorlopen in de afval- en milieubranche. Onze werkwijze kenmerkt zich door enerzijds heldere en sterke structuren neer te zetten vanuit de theorie en anderzijds dit heel hands-on te implementeren vanuit de praktijk. Op deze manier creëren we overzicht, rust en een prettige werkwijze.

Projectleider MOR

Meldingen openbare ruimte hebben vaak nog “ruimte” voor verbetering. Door de jaren heen zijn wij tot een standaard sjabloon gekomen die op iedere afval- en milieu organisatie is toe te passen. Dit is een bewezen werkwijze die werkt en kan door een ervaren projectleider ook bij jou worden toegepast.

Projectleider selfservice

Selfservice is tegenwoordig het #1 kanaal voor bewoners. Met telefoon op #2 en op #3 email. Door de inwoners in staat te stellen om meer zelf te regelen, verhoog je de klanttevredenheid EN verlaag je de kosten voor jouw eigen organisatie. KC2 levert projectleiders die al eerder deze ICT projecten tot een goed einde hebben gebracht. GHA module, kennisbank, minicontainer module, MOR-app, afvalkalender en meer. We hebben met alles wel ervaring.

Projectleider professionalisering Klantenservice

Heb je een kwartiermaker nodig om een nieuwe klantenservice uit de grond te stampen? Ook daar hebben we al meermaals ervaring mee opgedaan. Ook een totale vernieuwing van de klantenservice behoort tot onze competenties. Van locatiekeuze, tot inrichting, selectie en opleiding van medewerkers, tot selectie en implementatie van telefooncentrales, we hebben het allemaal al meermaals tot een goed einde gebracht.

 

Aanvraag gesprek Projectleider

KC2 is lid van de NVRD.

Bel 088-5255000

Klantenfeedback

Wil je weten wat de inwoners nou echt denken van de dienstverlening?

Wij meten al dagelijks de klanttevredenheid in de afval en milieusector. Dat kunnen we ook voor jou!

Klik hier voor meer informatie

Telefooncentrale

Een Telefooncentrale die speciaal voor de afval- en milieusector is ontwikkeld. De agents handelen alle kanalen af in één omgeving. Het management ziet precies wat er gebeurt.

Klik hier voor meer informatie.

E-learning

Een unieke opleiding voor KCC medewerkers binnen de afval- en milieusector. Speciaal voor de sector ontwikkeld met talloze herkenbare praktijkvoorbeelden.

Klik hier voor meer informatie.

KCC Quickscan

Je Klantenservice verbeteren, maar waar moet je beginnen? Doe de enige Quickscan speciaal voor KCC in afval- en milieuland.

Klik hier voor meer informatie.

Stuur ons een bericht

Als je je telefoonnummer noteert in het bericht, dan bellen we je terug.

Start typing and press Enter to search