Overheid

Wij zijn jouw hulp bij burgercommunicatie

Klantenservice

Van het inrichten van de telefooncentrale of social media, tot het stroomlijnen van de klantenservice, training, opleiding, rapportages, capaciteitsberekening en het volledig opzetten van een nieuwe klantenservice. Allemaal ruimschootse ervaring.

Klachten & Meldingen

Wij zorgen ook bij jou voor een vlekkeloze afhandeling van klachten en meldingen!  Je raakt nooit meer briefjes of mailtjes kwijt, herpakt de controle en creëert rust. Je collega’s en de burgers krijgen inzicht in de status van meldingen. Of zet een melding door naar een onderaannemer.

Relatiebeheer gemeenten

Of het nou de welbekende DVO’s zijn of de nieuwe UAVgc contracten, wij hebben ervaring met het relatie- en contractbeheer met de opdrachtnemers. Wij maken verifiëren en valideren tot een feest! 🙂

Communicatie

Kun je tijdelijke ondersteuning gebruiken van een doorgewinterde senior op de afdeling communicatie? Of wil je een beroep doen op specifieke kennis en ervaring? Of crisiscommunicatie? Dan ben je bij KC2 aan het goede adres.

Social media

Wij kennen de politieke gevoeligheden, hebben ruimschootse ervaring in burgercontacten en hebben alle bekende social media tools al eens gebruikt. Maak gebruik van onze hulp voor een veilige implementatie.

Kennisbank

Een kennisbank brengt de kwaliteit van jouw KCC naar een hoger plan. Iedereen geeft hetzelfde antwoord, de antwoorden kloppen, tijdwinst voor burger en medewerker. KC2 heeft ervaring en helpt je vooruit!

Professionaliseren MOR

Na vele jaren ervaring met het professionaliseren van de klachten- en meldingenprocessen heeft KC2 een standaard projectplan ontwikkeld. Hiermee biedt KC2 zekerheid op goed resultaat!

Projectleider Klantenservice

Wil je een stap vooruit zetten met jouw KCC afdeling? Met 15 jaar KCC ervaring en 10 jaar ervaring in en rond de gemeentelijke wereld zijn wij jouw partner op het gebied van burger contacten!

Interim Manager

Op zoek naar tijdelijke vervangen of versterking? Dan heb je die nu gevonden. KC2 heeft ruimschootse ervaring met Klantenservices en zorgt voor een zorgeloze tijdelijke vervanging.

Klantenservice Quick Scan Gemeenten

Krijg in 1 dag inzicht in het functioneren van je eigen klantenservice. Ontdek je verbeterpunten, kansen en versterk je grip op het KCC.

Website optimalisatie

Je hebt een website waar burgers zelf afspraken kunnen inplannen voor. Alleen haken mensen tijdens de processtappen af. KC2 helpt jou precies te zien waardoor dat komt en dit op te lossen!

Automatiseren

Automatiseren heeft voor de burger als voordeel dat ze meer zelf kunnen doen als ze dat willen en dat het sneller gaat. Voor jouw organisatie betekent het veelal meer rust, overzicht, minder “simpel” werk en een structurele kosten besparing.

Telefooncentrale

Een goed ingerichte telefooncentrale waar de juiste rapportages op de juiste momenten eenvoudig uit te halen zijn. Wij kennen de meeste telefooncentrales en halen daar rapportages uit die passen bij jouw organisatie. De kwaliteit hiervan is toonaangevend in Nederland.

Communicatieplan

Ieder project waardoor er iets wijzigt voor de burger vraagt om een doordacht communicatieplan. Zeker in deze tijd met mondige en betrokken burgers die ook over social media platformen beschikken is een goed management van verwachtingen een must.

Crisis management

De gemeente staat in de lokale krant met zeer vervelend nieuws. De reputatie van specifieke personen staat ter discussie. En nu? Of een fysieke crisis: een grote brand bijvoorbeeld. KC2 heeft ervaring en expertise zodat wij jou kunnen bijstaan of zelfs de hele communicatie kunnen overnemen om de situatie onder controle te krijgen.

BOA's

BOA’s, toezichthouders en de kunst van het overtuigen. De inhoudelijke kennis heb jij! De gespreksvaardigheden trainen wij! Gesprekstechnieken, vraag en antwoord, omgaan met agressie. Laat je kennisdragers goed beslagen de wijk in gaan om het maximale uit de directe contactmomenten te halen.

Stakeholder analyse

Een stakeholder analyse helpt bij het identificeren van belanghebbenden en hun diverse belangen. Ook wordt op een rij gezet welke belangen in lijn liggen met die van jou en welke tegenwerken. Aan welke personen kun je het beste prioriteit en aandacht geven en aan wie hoef je minder tijd te besteden? Alles om je te helpen je gestelde doelen te effectief en efficiënt te bereiken.

UAVgc

Ontwikkeld door NASA, omarmd door defensie en nu bij jouw gemeente: de UAVgc contracten. Wij hebben ervaren en gecertificeerde mensen die de valkuilen en mogelijkheden van UAVgc al in de praktijk hebben meegemaakt. We kennen de impact op de organisaties van gemeente en aannemer.

Relatieherstel

In ieder goed huwelijk zijn er periodes dat het wat minder gaat. Zo kan het gebeuren dat er een periode is waarin Opdrachtgever en Opdrachtnemer onderlinge wrijving kennen. Dan kan het soms goed zijn om tijdelijke een externe senior er bij te halen, die geen belast onderling verleden heeft. Een frisse blik, zonder ballast en in staat om bruggen te bouwen en meermaals bewezen effectief.

Bel ons

088-5255000

De wereld van burgercontacten heeft geen geheimen meer voor ons. Hierboven is een greep uit onze ervaringen maar er is nog meer! Wil je weten wat we kunnen betekenen voor jou? Neem vrijblijvend contact met ons op via 088-5255000.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

 *
 *
naam@bedrijf.nl
Stuur ons een bericht

Als je je telefoonnummer noteert in het bericht, dan bellen we je terug.

Start typing and press Enter to search