Over KC2

Kennis

Het vergaren, ordenen en delen van kennis staat Centraal bij KC2. Onze mensen zijn dan ook echte Kennisdragers binnen hun vakgebied. Wij delen onze kennis met elkaar en onze klanten. Diepgaand analytisch vermogen en de kunde om tot de juiste probleemanalyse te komen, leiden tot de juiste oplossingsrichting.

Ervaring

Onze mensen onderscheiden zich door de langdurige en brede ervaring die ze in het verleden hebben opgedaan. Deze ervaring zorgt voor fingerspitzengefühl en inschattingsvermogen die helpt snelheid in het proces te houden, draagvlak te creëren en resultaat te boeken.

Techniek

Technologische ontwikkelingen razen voort.

Wij onderhouden ons netwerk en blijven aan de frontlinie van de technologische ontwikkelingen. Wij kennen de leveranciers, hun softwarepakketten en weten altijd een, bij jouw situatie passende, oplossing voor te implementeren.

Geschiedenis sinds 2007

De voorloper van KC2 is in 2007 opgericht en hebben onze 12,5 jubileum al mogen afvinken. In deze 12,5 jaar hebben we veel kennis en ervaring opgedaan. En minstens zo belangrijk: door de jaren heen, hebben we veel bedrijven leren kennen en uitstekende medewerkers aan ons weten te binden.

Hierdoor hebben wij professionals kunnen werven die net wat meer kunnen. Deskundigen die net wat breder, dieper en verder kunnen kijken. Tel daarbij op dat de meeste van onze mensen al 15+ arbeidsjaren ervaring hebben. Zo hebben we een uitstekend team kunnen samenstellen dat organisaties echt die stap verder kunnen brengen.

Bedrijfscultuur

Verder zijn we ons heel bewust van onze bedrijfscultuur. Wij zijn allemaal zeer gedreven persoonlijkheden. We willen uitstekende kwaliteit leveren, leggen de lat hoog, werken hard om resultaten te boeken en zetten door als het even tegen zit. En zelfs met dit arbeidsethos weten we elkaar scherp te houden om net zo veel energie vrij te spelen voor onze eigen gezinslevens.

De gouden regel

Ook houden we er van om “het goede” te doen. Bij ons op kantoor loop je dan ook kans om fairtrade artikelen te vinden of biologisch-dynamisch eten. Daarnaast stimuleren we ook sociaal ondernemen en doen we vrijwilligers werk.

Onder het motto:  “verbeter de wereld, begin een bedrijf” hebben we een bedrijfsmodel gevonden, waarbij iedereen er op vooruit gaat: onze klanten, wijzelf, onze gezinnen, onze samenwerkingspartners en de samenleving!

Stuur ons een bericht

Als je je telefoonnummer noteert in het bericht, dan bellen we je terug.

Start typing and press Enter to search