MOR proces verbeteren

Meldingen Openbare Ruimte geven vaak uitdagingen. Het zijn ingewikkelde processen die over veel schijven gaan. En dat gaat niet altijd goed.

Succesvolle standaard

Wij hebben al vele jaren ervaring met MOR meldingen en kennen de valkuilen. In de loop der jaren hebben wij een standaard proces ontwikkeld waarmee we succesvol zijn in het implementeren van een goed en prettig lopend MOR proces. We hebben hiermee een succesvolle standaard op de plank liggen die we ook bij jouw organisatie kunnen toepassen.

Dit MOR sjabloon, met complete werkwijze, kan ook jouw organisatie uitstekend helpen.

Projectbegeleiding

Vanzelfsprekend hebben wij ook een ervaren projectleider voor jouw MOR verbetertraject. Onze mensen hebben ervaring bij meerdere organisaties. Kenmerkend voor de mensen bij KC2 is dat wij zowel mensgericht zijn als procesgericht. Wij begrijpen en begeleiden de menskant van het veranderproces en de proceswijzigingen zelf.

Meldsystemen

Door onze ervaring zijn wij bekend geraakt met bijna alle gangbare meldsystemen, zaaksystemen en hun leveranciers die op de markt zijn. Daardoor weten we al snel een inschatting te maken van de pijnpunten die er bestaan en de mogelijke oplossingsrichtingen die bij jouw organisatie passen.

Ja ik wil ons MOR proces verbeteren

KC2 is lid van de NVRD.

Bel 088-5255000

Klantenfeedback

Wil je weten wat de inwoners nou echt denken van de dienstverlening?

Wij meten al dagelijks de klanttevredenheid in de afval en milieusector. Dat kunnen we ook voor jou!

Klik hier voor meer informatie

Telefooncentrale

Een Telefooncentrale die speciaal voor de afval- en milieusector is ontwikkeld. De agents handelen alle kanalen af in één omgeving. Het management ziet precies wat er gebeurt.

Klik hier voor meer informatie.

E-learning

Een unieke opleiding voor KCC medewerkers binnen de afval- en milieusector. Speciaal voor de sector ontwikkeld met talloze herkenbare praktijkvoorbeelden.

Klik hier voor meer informatie.

KCC Quickscan

Je Klantenservice verbeteren, maar waar moet je beginnen? Doe de enige Quickscan speciaal voor KCC in afval- en milieuland.

Klik hier voor meer informatie.

Stuur ons een bericht

Als je je telefoonnummer noteert in het bericht, dan bellen we je terug.

Start typing and press Enter to search