Kennisbank

GEOKB staat voor Grondstoffen Energie en Omgeving Kennisbank en voor Geografische Kennisbank. Deze kennisbank is speciaal ontwikkeld voor de afval en milieusector, ook wel GEO-sector genaamd. Een van de belangrijkste componenten is dat voor iedere gemeente de eigen afspraken vastgelegd kunnen worden.

Informatie per gemeente

De afspraken voor iedere gemeente kunnen anders zijn. Daarom wil je de flexibiliteit hebben om algemeen geldende antwoorden op te zoeken, maar ook om uitzonderingen per gemeente vast te leggen, of zelfs voor iedere gemeente een andere antwoord te kunnen vastleggen.

Informatie per doelgroep

Daarnaast wil je de manier waarop je een antwoord vastlegt ook laten afhangen van degene die het antwoord leest. Een KCC medewerker wilt bondig en to the point informatie hebben. Andere collega’s willen vaak uitgebreide achtergrond informatie, al dan niet met contactgegevens, kunnen opzoeken. Voor bewoners die op de website kijken wil je die contactgegevens juist weer niet tonen, maar juist wel de juiste tone of voice hanteren.

Veel meer handige functies

Er zitten nog veel meer handige functies in die het werken met de kennisbank vergemakkelijken. Vraag gerust een demo aan, of probeer het zelf alvast in de demo hieronder:

KC2 is lid van de NVRD.

Bel 088-5255000

Klantenfeedback

Wil je weten wat de inwoners nou echt denken van de dienstverlening?

Wij meten al dagelijks de klanttevredenheid in de afval en milieusector. Dat kunnen we ook voor jou!

Lees meer over Klantenfeedback

KCC Contactplatform

Een platform dat speciaal voor de afval- en milieusector is ontwikkeld. De agents handelen alle kanalen af in één omgeving. Het management ziet precies wat er gebeurt.

Lees meer over het KCC Contactplatform

E-learning

Een unieke opleiding voor KCC medewerkers binnen de afval- en milieusector. Speciaal voor de sector ontwikkeld met talloze herkenbare praktijkvoorbeelden.

Lees meer over e-learning

KCC Quickscan

Je Klantenservice verbeteren, maar waar moet je beginnen? Doe de enige Quickscan speciaal voor KCC in afval- en milieuland.

Klik hier voor meer informatie.

Kennisbank demo aanvragen

Stuur ons een bericht

Als je je telefoonnummer noteert in het bericht, dan bellen we je terug.

Start typing and press Enter to search